Vértes Tavaszi Futás: Meredek emelkedők,esős idő,vizes, csúszós pálya és egy szerencsétlen eltévedés.Röviden így mondhatnám el el ezt e versenyt a Gerecsében.A pálya nem volt jól kitűzve,viszont a frissítés jó volt.Sárosan elázva, meggyötörve, rossz hangulatban de célba értem.Remélem jövőre kegyébe fogad majd az időjárás és jó eredménnyel teljesítem majd a távot.

 

Hegyek Királya :Évek óta veszek részt a Hegyek Királya elnevezésű futóversenyen, de sajnos eddig nem sikerült eljutnom mind a három napra.Idén elhatároztam hogy mind a három napot végig csinálom.Az első nap a harminc kilométeres táv várt rám több meredek emelkedővel.Ezt a napot sikerült egészen jól teljesítenem ,sérülésmentesen. Az idő hűvös volt ami nekem kedvezett.A második napon négy kört ,közel 40 km-t volt a táv.Az előző napi izomláz miatt kissé gyengébben,de viszonylag jó időt futva értem célba.A harmadik nap már csak két kör volt, de az volt talán a legnehezebb része a sorozatnak.A meleg ,a sok szint, a fájó comb izom miatt ,már nem élveztem a versenyt.Végül is beértem, és meglepetésemre kupát kaptam a kategória második helyért.Megérte a szenvedést .Jövőre ismét rajthoz állok ezek a kemény versenyen.

 

Ísztria! Nagy kihívást kerestem magamnak,ezért indultam el Horvátországba egy kis csoport tagjaként egy hegyi futó versenyre.Több órás utazás után érkeztünk meg e mediterrán szállásunkra,Umag városába.Hárman választottuk a 67 km-es távot,több mint 2400 m szintkülönbséggel.A rajt helyszínét egy rövid buszozás után értük el.A reggel hűvös volt,de a 
meredek hegyoldalnak és a kövesútnak köszönhetően hamar kimelegedtünk.A verseny során hat hegyet kellett megmásznunk, így a terep nagyon fárasztó volt felfelé és lefelé egyaránt.Miután kisütött a nap a meleg is nehezítette a haladást.Mindezek ellenére sikeresen beértem a célba. A fejlámpák fényében boldogan öleltük meg kis csoportot, akik már türelmetlenül vártak bennünket a célban.